Logo Globos


Home |

Ballonpost Roze

Kadotip!
Wil je echt eens iemand leuk verrassen? Stuur hem of haar dan een heliumballon. Wij hebben heliumballonnen met verschillende thema's voor iedere gelegenheid, verpakken deze in heel vrolijke doos en bezorgen deze 7 dagen per week door heel Nederland. Wedden dat de ontvanger verrast zal zijn?

Tip! Ballon met eigen foto en tekst.
Als je echt een speciale heliumballon wilt versturen, laat dan een ballon met foto en tekst door ons bezorgen. Deze unieke en persoonlijke verrassing is altijd een groot succes. Upload de foto van de ontvanger en wij zorgen ervoor dat hij afgeleverd wordt.

Waarom hier bestellen?

  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag bezorgd.
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd.
  • We bezorgen 7 dagen per week.
  • Zweefgarantie van 8 dagen.
  • Vrolijkste verpakking van Nederland.
  • Keuze uit 571 ballonnen.

Hoe werkt het?

  1. Kies een ballon
  2. Voeg een kaart toe.
  3. Voeg adres toe.
  4. Kies gewenste bezorgdatum.

Gelegenheid

Kleur

Roze kaar met ballonen en een konijntje

€ 3.05 excl. € 0.83 verzendkosten

Roze kaar met ballonen en een konijntje

Schattig roze kaartje met ballonen en een konijntje van TMS.

Schattig katje met roze ballon

€ 2.85 excl. € 0.83 verzendkosten

Schattig katje met roze ballon

Op dit lieve kaartje van Studio Pets staat een schattig katje met een roze ballon die de ontvanger een ´Happy Birthday´ wenst.

Grafische ballonnen in roze

€ 1.49 excl. € 0.83 verzendkosten

Grafische ballonnen in roze

Deze trendy kaart komt uit de Greetz collectie. Op de uitnodiging staan roze en paarse ballonnen die grafisch zijn bewerkt. De achtergrond is lekker opvallend.

Verjaardagskaart

excl. € verzendkosten

Verjaardagskaart

Ballonnen Goud Roze Vrouw

Verjaardagsballon Frozen Elsa en Anna

€ 12.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Verjaardagsballon Frozen Elsa en Anna

Er is er één jarig! Feliciteer een jarige met deze Elsa en Anna helium ballon van de immens populaire Disney film "Frozen". De hoogste kwaliteit heliumballonnen! Diameter: 35 cm Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.

Ballon Happy Birthday goud/roze stippen

€ 12.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Happy Birthday goud/roze stippen

Wie is er binnenkort jarig? Verras de jarige met deze elegante en vrolijke Happy Birthday ballon met goud en roze stippen. De hoogste kwaliteit heliumballonnen! Diameter: 45 cm Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote vliegende verrassing door deze helium ballon te versturen.

Ballon Happy Birthday roze/gouden stippen

€ 12.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Happy Birthday roze/gouden stippen

Wie is er binnenkort jarig? Verras de jarige met deze elegante en vrolijke roze Happy Birthday ballon met gouden stippen. De hoogste kwaliteit heliumballonnen! Diameter: 45 cm Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice

Ballon Sound Frozen

€ 20.00 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Sound Frozen

Verras met deze vrolijke ballon van Disney Frozen. Deze ballon is ook nog eens extra speciaal want Anna en Elsa zingen “Let it Go”. De ballon wordt bezorgd in een speciale grote ballonnendoos, die je daarna kunt omtoveren naar een speelhuisje of maak er een eigen creatie van! Ballon met geluid: De verrassing is pas echt compleet met een ballon die muziek maakt. Wanneer je de ballon een tik geeft begint het muziekje te spelen. De hoogste kwaliteit heliumballonnen! Afmeting: 70 x 70 cm Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice Iedere ballon kan met een kaart worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen!

Ballonnen tros Verjaardag goud - roze

€ 19.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballonnen tros Verjaardag goud - roze

Hoera! Wie is er jarig? Verras diegene met deze extra grote verrassing. Niet met één ballon, maar met maar liefst drie ballonnen! Een ballon met 'Happy Birthday' met roze en goude stippen, een roze hart en een gouden ster. Vrolijk wordt de ontvanger gegarandeerd. De heliumballonnen vliegen uit de speciale cadeauverpakking De hoogste kwaliteit heliumballonnen 8 dagen zweefgarantie Het trosje ballonnen kan met een kaart verstuurd worden, de kaart wordt dan vastgemaakt aan de ballonnen. Zorg voor een extra grote verrassing door deze ballonnen te versturen.

Ballon Disney Frozen met eigen foto en tekst

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen met eigen foto en tekst

Van deze Disney ballon met karakters uit Frozen zal ieder kind plezier hebben. Voeg eenvoudig je eigen foto en tekst toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw tekst op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen Olaf met eigen foto en naam

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen Olaf met eigen foto en naam

Van deze Disney ballon met Olaf uit Frozen zal ieder kind plezier hebben. Voeg eenvoudig een foto en naam toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met een foto en naam op de ballon geprint. De foto en naam zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen met eigen naam

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen met eigen naam

Van deze Disney ballon met karakters uit Frozen zal ieder kind plezier hebben. Voeg eenvoudig je eigen tekst toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw tekst op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney frozen met eigen naam

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney frozen met eigen naam

Van deze Frozen ballon met Olaf zal ieder kind plezier hebben. Olaf is de sneeuwpop uit de disney film Frozen. Voeg eenvoudig je eigen tekst toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw tekst op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen Anna met eigen naam en foto

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen Anna met eigen naam en foto

Van deze Frozen ballon met Anna zal ieder kind plezier hebben. Anna is de zus van Elsa uit de disney film Frozen. Voeg eenvoudig zelf een naam en foto toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra de ontvanger de deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw foto & naam op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen Elsa met eigen tekst en foto

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen Elsa met eigen tekst en foto

Van deze Frozen ballon met Elsa zal ieder kind plezier hebben. Elsa is de zus van Anna uit de disney film Frozen. Voeg eenvoudig je eigen tekst en foto toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw foto & tekst op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen Anna en Elsa met naam leeftijd

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen Anna en Elsa met naam leeftijd

Van deze Frozen ballon met Anna en Elsa zal ieder kind plezier hebben. Anna en Elsa zijn de twee zusjes uit de disney film Frozen. Voeg eenvoudig je eigen tekst (bijvoorbeeld naam en leeftijd) toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met persoonlijke naam en leeftijd op de ballon geprint. De tekst is naar wens aan te passen.

Ballon Disney Frozen met Elsa eigen naam

€ 24.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Disney Frozen met Elsa eigen naam

Van deze Frozen ballon met Elsa zal ieder kind plezier hebben. Elsa is de zus van Anna uit de disney film Frozen. Voeg eenvoudig je eigen tekst toe aan de ballon. De speciale cadeauverpakking maakt het feest compleet: de ballon vliegt uit de doos zodra je deksel opent. Heliumballon: stijgt op uit de cadeauverpakking 8 dagen zweefgarantie Mat witte voorkant Zilverkleurige achterkant 55 cm doorsnede Exclusief bij Greetz: een hoge kwaliteit heliumballon met jouw tekst op de ballon geprint. Foto en/of tekst zijn naar wens aan te passen.

Roze ballonnenfestijn met naam baby

€ 2.85 excl. € 0.83 verzendkosten

Roze ballonnenfestijn met naam baby

De tekst 'it's a girl' hangt aan roze ballonnen in de lucht. De naam van de baby kan eenvoudig onder aan de kaart worden toegevoegd.

Geboortekaart met roze vogeltje en tekstballon

€ 1.49 excl. € 0.83 verzendkosten

Geboortekaart met roze vogeltje en tekstballon

Op deze geïllustreerde geboortekaart vliegt een roze vogeltje. In het midden van de kaart, naast het vogeltje, staat een roze tekstballon waarin de naam van de baby kan worden geschreven.

Baby in geel pakje aan roze ballon

€ 1.49 excl. € 0.83 verzendkosten

Baby in geel pakje aan roze ballon

Op deze geboortekaart staat een blauwe lucht met witte wolken. Tussen deze wolken zweeft een baby in een geel pakje aan een grote roze ballon met witte stippen.

Geboortekaart met roze vogel en tekstballon

€ 1.49 excl. € 0.83 verzendkosten

Geboortekaart met roze vogel en tekstballon

Op deze geïllustreerde geboortekaart vliegt een roze vogeltje. In het midden van de kaart, naast het vogeltje, staat een roze tekstballon waarin de naam van de baby kan worden geschreven.

Ballon Roze smiley

€ 12.95 excl. € 4.95 verzendkosten

Ballon Roze smiley

Smile! Bij iedere gelegenheid zijn helium ballonnen een perfect cadeau! Verras een geliefde met deze roze ronde folieballon in de vorm van een smiley met hartjes op z'n wangen. De hoogste kwaliteit heliumballonnen! Diameter: 35 cm Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.

1 |

Ballonpost is onderdeel van Globos Ballonnen Nederland | Repelvoorde 14 | 3204EE Spijkenisse | Holland | Tel: +31 (0)181 75 11 54 of +31 (0)181 700 240 | Email: info@globos.nl | IBAN: NL53ABNA0493287868 | BIC: ABNANL2A | KVK Rotterdam: 62379313 | BTW: 854794888B01 | College Bescherming Persoonsgegevens: 1422593 | Algemene Voorwaarden | Klantenservice | Privacy Policy |